VERRASSEND VEELZIJDIG ROESELARE

Gezellig en vernieuwend. Een rijk erfgoed en een neus voor technologie. Roeselare is een veelzijdige centrumstad op mensenmaat met een hart voor het goede leven. Een stad ook waar alles bij de hand is en de vele voorzieningen het leven makkelijk maken voor alle generaties.

Locatie Mandelhof:
Zuidstraat 22-24 /Verwerijstraat, 8800 Roeselare

Handige centrumlocatie

Wie van de streek is, zal de locatie van Mandelhof herkennen als de plek waar vroeger het Zuidpand was, in een vorige leven nog de Grand Bazar. Veel centraler wordt wonen niet: vlák bij de Grote Markt en een zeer groot aanbod aan winkels, horeca en voorzieningen, en recht tegenover het Klein Seminarie dat gekend staat om de prachtige tuinen. Mandelhof is ook uitstekend bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.
Meer informatie?

Cultuur en natuur

Roeselare, stad waar Guido Gezelle tien jaar verbleef, waar de enige echte Rodenbach gebrouwen wordt en waar wielermuseum Koers hulde brengt aan de helden van het peloton. Wie houdt van geschiedenis en cultuur, is wel even zoet in één van de vele musea. Natuurliefhebbers kunnen eropuit trekken in de prachtige Leiestreek en inpikken op één van de vele fietsroutes, of wandelen in de kleiputten of in het Sterrebos aan het kasteel van Rumbeke.
Meer weten?

Erfgoed, shopping en innovatie

Roeselare is de thuishaven van heel wat bijzondere historische monumenten, zoals het Klein Seminarie, de Sint-Michielstoren en het stadhuis met belfort dat geklasseerd is als Unesco-werelderfgoed. Tegelijkertijd blikt Roeselare ook vooruit als trendsetter en innovatieve stad, met shop-en-go parkings, state of the art technologieën, hippe insta-selfieroutes en urban street art. De stad werd ook uitgeroepen tot een van de meest inspirerende winkelsteden ter wereld.
Interessant?

Skyline Europe, uw bouwheer

Skyline Europe is een Belgisch familiebedrijf met veertig jaar ervaring in vastgoed. Wij ontwikkelen projecten, residenties en buurten. Altijd op unieke locaties. Altijd met sterarchitecten, topmaterialen en de beste vaklui. Die combinatie vormt onze succesformule voor investeringen met meerwaarde. Maar ook voor uw droomhuis. Want samen met u plannen, zoeken en tekenen we tot uw huis een thuis is.

Geïnteresseerd?
Contacteer ons.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op voor een persoonlijke afspraak. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Samen overlopen we uw wensen, vragen, plannen en prijzen.

Of bel ons op
051 49 01 53


    Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.